ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H ΣΚΙΡΩΝ έχει τη δυνατότητα να αναλάβει οποιοδήποτε έργο εφαρμόζοντας πιστοποιημένες διαδικασίες μελέτης και εφαρμογής. Κάθε μεγαλειώδες επίτευγμα της ανθρωπότητας προέρχεται από την σύλληψη και την μελέτη των συνθηκών. Με αυτό τον γνώμονα η ομάδα της ΣΚΙΡΩΝ εργάζεται προκειμένου να παρέχει τη δυνατότητα εκπόνησης ολοκληρωμένης μελέτης εφαρμογής αφού διαθέτει το πιο σύγχρονο λογισμικό σύστημα υπολογισμών , επιτελείο μηχανολόγων και εμπειρία σχεδόν ενός αιώνα.

Σε συνδυασμό με τον σεβασμό των αναγκών κάθε εφαρμογής μπορεί να δημιουργήσει ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον με σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Οι καταρτισμένοι τεχνικοί , η συνεχής ενημέρωση και ο σύγχρονος εξοπλισμός διασφαλίζει την ποιότητα εφαρμογής και χαρίζει διαχρονικότητα στην εγκατάσταση. Η ΣΚΙΡΩΝ με τη χρήση φορητού εργαστηριακού εξοπλισμού είναι η πρώτη εταιρία στον κλάδο της που πιστοποιεί την απόδοση των συστημάτων που έχει εγκαταστήσει. Φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την εταιρία είναι να παραμένει κοντά στον πελάτη και μετά την πώληση με υπηρεσίες υποστήριξης. Η άμεση ανταπόκριση διασφαλίζει την αποκατάσταση κάθε δυσλειτουργίας στο δυνατόν συντομότερο χρόνο.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Μελέτη κλιματισμού – αερισμού – φυσικού αερίου

 


Προμήθεια, κατασκευή και εγκατάσταση κάθε ολοκληρωμένου συστήματος

 


Πιστοποίηση αποτελεσμάτων

 


Υποστήριξη της εγκατάστασης μετά την πώληση

 


Μελέτη και πλήρη κατασκευή SPA, ψυχρών δωματίων, ψυχρών δωματίων με παραγωγή τεχνητού χιονιού και θερμαινόμενων – ψυχόμενων πισινών με τεχνητά κύματα.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

TUV 9001 GR 20220322
TUV 9001 EN 20220322

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΒΙ.ΠΕ. Ν.Ραιδεστού, Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Menu